Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man mindre näsa

En av de kroppsdelar som de flesta personer har ett visst missnöje med är näsan. Antingen är den för tjock, eller för smal, för krokig eller för lång. Många lider just för sin näsa därför att det är den kroppsdel som är mest synlig när man ser någon i ansiktet.

Näsan består av näsbenet som omgärdas av brosk, fett och hud och detta gör att det går att operera en näsa näst intill precis hur som helst. Den kan både minskas, förlängas och byggas ut eller lyftas upp, med relativa enkla kirurgiska ingrepp.

Näsoperationer är det i särklass vanligaste skönhetsoperationerna och brukar inte ta mer än några timmar att genomföra. Man går igenom med en läkare hur man vill ha sin näsa och därefter, beroende på omfattning, genomförs operationen endast med lokalbedövning. Efter en näsoperation är näsan svullen och det tar några veckor innan svullnaden och rodnaden har lagt sig.

Om man inte vill ta steget att förändra sin näsa genom en operation kan man ändå få sin näsa att se mindre ut genom sminkning. För att få en mindre näsa ska man använda en ljusfärgad foundation och därefter lägga puder ovanpå detta så att skuggorna runt näsan försvinner. Vill man ha en smalare näsa kan man pudra skuggor med ett lite mörkare puder. Har man en bred eller en rund näsa kan man pudra nästippen med ett ljusfärgat puder för att få den att se mindre ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *