Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

FAQ


I vår FAQ hittar du vanliga frågor och svar om vår tjänst och hur du som användare kan utnyttja kunskapen eller bidra som medlem. Ta gärna kontakt med oss om du anser att det är någon fråga som saknas.

Vem äger artiklarna?

Det är skaparna bakom varje artikeln som också är ägare av artikeln. Wikihur.se äger bara de artiklar som vi skapat själva genom våra medarbetare. Rättigheterna till innehållet på Wikihur.se ägs främst av dess användare. Det kan förekomma bilder från andra källor under Creative Commons och då är det respektive upprättsinnehavare som äger dessa.

Hur lägger man till en ny guide?

Om du vill bidra till vårt community här på WikiHur kan du enkelt göra det genom att bli medlem och lägga in en artikel när du har loggat in. Du kan bidra med obegränsat antal artiklar och guider på Wikihur.

Får man använda era artiklar?

Beroende på vad du ska använda artiklarna till har vi också olika regler och policys. Generellt kan man säga att så länge artiklar ska användas till icke-kommersiella intressen så brukar vi godkänna användningen. Ska de användas till kommersiella intressen så brukar vi neka användning.

Ta alltid kontakt med oss innan du använder någon av våra artiklar.