Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur pratar man med tjejer

Att prata med en tjej, beroende på situation, kan för många vara en pina då man inte vet vad man ska prata om eller hur man pratar om vissa saker. Man får inte heller vara för tystlåten samtidigt så får man inte öppna sig helt.

Att inleda samtalet rätt är en bra grund, det innebär att man inte öppnar med en raggningsfras eller något skämt för då kommer hela samtalet därefter vara beroende av reaktionen från tjejen på ens inledning. Att börja med en fråga för att få tjejen att göra inledningen är smart, exempelvis kan man fråga vad hon gjorde i helgen och på så sätt få ett samtalsämne som man kan spinna vidare på.

När man pratar med en tjej ska man vara positiv och lika ofta se det skämtsamma i vissa saker som man ser det allvarliga i andra. Låt alltid tjejen få prata till punkt och lämna aldrig ämnet utan att kommentera det hon har sagt.

Tystnaden är en plåga, ibland hamnar man i en paus där ingen vet vad man ska säga, det värsta är att när det gått en längre tid av tystnad så är det svårt att bryta den.  När man hamnar i dessa pauser upplevs det som att det inte finns något att prata om, men den egentliga orsaken är snarare så att man inte känner varandra tillräckligt väl ännu för att kunna prata om allt. Om man hamnar i denna tystnad är det bättre att dra sig tillbaka och avsluta samtalet för att återuppta det vid ett annat tillfälle.

En viktig tumregel är att inte pladdra eller berätta för mycket om sig själv, detta kan man spara till nästkommande samtal så att man sakta portionerar ut den informationen. En tjej vill sitta på några frågetecken och inte få alla svar på en gång, då kan de tappa intresset.

Man ska även undvika att skvallra och berätta för mycket hemlisar, det gör hon med sina kompisar och det är inte i det facket som man själv vill hamna i från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *