Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man en tjej

Det finns en del saker att tänka på om man vill få en tjej, i alla fall en tjej som man trivs och vill tillbringa sina dagar med. Eftersom alla tjejer och killar har olika personligheter och även har olika behov så är det svårt att sätta upp någon perfekt mall men några generella tips och råd hur man får en tjej hittar man i listan nedan.

  1. Tjejer uppskattar killar som är glada, trevliga och ärliga. Tuffhet, dåliga skämt och osanningar brukar sällan leda till något bra i längden.
  2. Tjejer vill ha killar som är goda lyssnare.
  3. Tjejer gillar killar som står på egna fötter och klarar av att hantera problem, även lösa problem tillsammans.
  4. Tjejer älskar smicker och uppskattning. Att berätta hur mycket du uppskattar en tjej är mycket värt.
  5. Det är lika viktigt att man har vissa gemensamma intressen som att man även har vissa egna intressen.
  6. Tjejer gillar att killar blir lite svartsjuka, det är en komplimang, men svartsjukan får inte övergå i kontroll eller leda till obehagliga handlingar då detta snabbt dödar det förtroende man har mellan varandra.
  7. Man behöver visa tjejen att man anser att hon är minst lika viktig som en själv och att hennes frihet att bestämma och göra saker inte ska inskränkas. Man måste visa tjejen att man litar lika mycket på henne som man önskar att hon ska göra på en själv.
  8. Tjejer gillar killar som har mål och vet vad de vill göra i livet, tänk bara på föregående punkt så att inte målen automatiskt även blir hennes.

Om man har med sig ovanstående tips i huvudet när man träffar en tjej så går det ganska enkelt att få en tjej, förutsatt att man passar ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *