Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man en tjej intresserad

De flesta tjejer gillar killar som står för trygghet, dels trygghet i vardagliga saker men även trygghet i sig själva. Tjejer gillar även killar som har humor och en positiv attityd till livet. Det finns ett gammalt talesätt som säger något liknande att ”för att få någon att älska en så måste man älska sig själv”.

Det stämmer ganska bra, om man själv gillar sitt utseende, gillar sin livsstil och gillar sin inställning till livet så kommer även andra att göra det.

För att få en tjej intresserad behöver man visa henne uppmärksamhet. Detta kan ske genom kvarhållande blickar, att man rör henne försiktigt på armen när man pratar med henne och att man tar sig tid att lyssna och förstå när hon pratar.

Dessa små saker får en att förstå om en tjej är intresserad eller inte. Har man fångat hennes uppmärksamhet är det lättare att få henne mer intresserad av en som person.

Man får inte vara för framfusig eller vara så desperat så att man jagar tjejen utan man tar små steg framåt så att tjejen får utrymme att ta egna initiativ eller själv be om mer uppmärksamhet.

Att dela någons intressen och synsätt är ett stort steg mot att få någon intresserad av sig själv, det lägger även en bra grund att bygga ett förhållande på.

(2) Comments

  1. Date Coaching Sweden - Svara

    Gillar att du tar upp trygghet först, något som så ofta glöms bort helt av vissa män i jakten på kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *