Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur för man över bilder från mobilen till datorn snabbt?

Hur för man över bilder från mobilen till datorn snabbt?

Ibland vill man redigera eller spara sina bilder på en annan plats än i telefonen och då måste bilderna först föras över till en dator. Det finns en mängd olika tekniker för att föra över bilder och de är alla olika smidiga beroende på vilken du väljer.

Bland annat dessa metoder kan du använda:

  • Mejla bilderna till dig själv – Du kan välja att mejla bilderna till dig själv och sedan ladda ner dessa till datorn från webbmejl eller få de direkt i din inkorg om du använder outlook.
  • Använda bluetooth – Det går bra att använda bluetooth och överföra bilderna till datorn. Dock är detta en långsam metod och rekommenderas inte för en större mängd bilder.
  • Använd bildtjänst – Det går även bra att använda bild- och lagringstjänster som Dropbox eller Picasa. Då markerar du bilderna och väljer sedan att dela till dessa tjänster och bilderna laddas då upp till vald tjänst.
  • Dela på öppen tjänst – Du kan välja att dela alla bilderna på en öppen tjänst som exempelvis Facebook där alla dina vänner kan se bilderna du delar.
  • Använda USB-kabel – Du kan använda en USB-kabel för att överföra bilder till din dator. Detta går snabbt men det kan vara krångligt att koppla in telefonen och du måste alltid ha en kabel för att detta alternativ ska fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *