Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur kopplar man en iPhone/iPad/iPod till TVn

Hur kopplar man en iPhone/iPad/iPod till TVn

Ibland räcker det inte till med en liten skärm – exempelvis när man vill njuta av en bra film eller spela något spel. Då är det absolut bästa sättet att koppla sinenhet till en tv för att få större bild. Att koppla sin iPhone, iPad eller iPod till tvn är väldigt enkelt men det kräver att du har en kabel. Det finns en hel del olika kablar att välja mellan och nedan förklaras skillnaderna.

Koppla med en HDMI-adapter

Det absolut bästa sättet att koppla din iPhone, iPad eller iPod till din tv är genom att använda Apples egna digitala AV adapter. Genom att koppla denna till din enhet och sedan en HDMI-kabel till detta så får du absolut bästa bild och ljud. När du kopplar ihop din enhet genom denna kabel så speglar din enhet till TVn så att allt du gör, ser och hör finns även på TVn.

Koppla med en Kompositkabel

Denna kabel fungerar endast med överföring av musik och video. Det är dock ett bra alternativ för dig som fortfarande har en äldre tv-modell som inte har HDMI.

Komponenetkabel

Med en komponentkabel kan du koppla din iPhone, iPad eller iPod till TVn men du kan inte spegla enheten mot TVn. Däremot kan du överföra video, foton och musik direkt till TVn. Fördelen med denna kabel är att den är kompatibel med de flesta äldre modeller av iPhone och iPod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *