Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur laddar man ner spel

Det finns mängder med spel att hitta om man söker efter dessa på Internet. Här kan man finna både freeware, som är gratisspel, och spel som är shareware, spel som går att ladda ned och använda men man ombeds att betala för sitt spel om man är nöjd.

Det finns också ett enormt utbud av piratkopierade spel som man kan ladda ned från olika fildelningssajter, dock bör man vara medveten om att det inte är tillåtet att ladda ned dessa, men många laddar ned dessa spel för att testa och väljer ofta att köpa dessa spel sedan om de är nöjda med spelen.

Om man ska ladda ned spel bör man göra det från de stora programsajterna som garanterar att filerna inte innehåller virus. Annars är piratkopierade spel ofta använt av vissa personer för att sprida virus eller program som öppnar upp bakdörrar på ens dator.

Man ska alltid se till att det finns ett uppdaterat virusprogram installerat på datorn innan man börjar ladda ned spel och program. Tänk på att det kan vara olagligt att ladda ner spel som är delade utan upphovsrättsinnehavarens tillåtelse.

Tänk även på att läsa de kommentarer och omdömen personer lämnar om spelet. Här kan man dels få information om att spelet är fritt från farlig kod men även hitta information om spelet fungerar och hjälp med installationer.

Man kan ladda ned spel på olika sätt, på vissa sajter är det direktlänkar till spel som ligger på en server på nätet men de stora fildelningssajterna använder torrent-teknik vilket innebär att spelen inte finns på någon server utan att man laddar ned spelet från andra personers datorer på Internet För att kunna ladda ned dessa spel krävs en speciell programvara som exempelvis uTorrent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *