Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur spelar man svårfångad

Hur man spelar svårfångad

Ibland kan det finnas skäl till att man inte vill vara lättillgänglig eller att man vill få det att framstå som att man är upptagen.

Då krävs att man är disciplinerad och avhållsam från vissa saker när den person som man vill verka svårfångad för hör av sig.

Glöm dock inte bort att om man verkar för svårfångad och ointresserad kan det leda till att den andra personen tappar intresset så spela svårfångad med måtta.

  •  Man ska aldrig svara i telefonen på första signalen utan låta det ringa några signaler innan man svarar. Ibland kan det vara bra att låta samtalet få gå till telesvar så man verkar riktigt upptagen. Glöm bara inte bort att ringa upp personen efter ett tag så denne inte får uppfattningen att du inte vill prata med denne.
  • Var inte den som ringer och söker upp den andra personen hela tiden, låt denne få söka upp dig ibland så att du inte visar att du är för intresserad. Försök att hålla vissa samtal lite kortare än vanligt, ungefär som att du var mitt uppe i någonting.
  • Var inte kontinuerligt inloggad på Facebook eller andra nätverk på Internet där den person du vill hålla distans till även finns. Visa att du har ett liv utanför Internet och inte alltid är tillgänglig.
  • Be att få fundera en stund om personen vill bjuda ut dig en kväll. Låtsas att du har planer för kvällen och att du behöver överväga hur du ska göra. Självklart tackar du så småningom ja till att träffas.
  • Prata inte för mycket om dig själv, det är bättre att berätta lite grand i taget och bara om den andra personen frågar. Detta visar på att du håller på din integritet och inte är en öppen bok som kan läsas.

Spela svårfångad – negativa konsekvenser

  • Han kommer ha svårt att lita på dig
  • Han tröttnar på dig / att vänta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *