Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur använder man twitter

Twitter är ett socialt nätverk där man hela tiden kan uppdatera andra på vad man gör eller ta del av vad andra gör. Man kan följa olika intressanta personer som ens familj, vänner eller någon annan offentlig person som man beundrar och ta del av deras händelser.

De riktiga proffsen använder twitter till att förmedla allt från att de dricker kaffe till att de sitter i bilköer. Detta gör att man hos vissa personer kan följa hela deras vardag. Andra personer använder twitter som en informationskanal för vissa händelser som sker exempelvis för att informera om ett bra köp eller rekommendera en bra film.

Man kan se twitter som en minidagbok där man delar sorger och glädjeämnen med andra personer i realtid. Twitter är en utmärkt kommunikationskanal om man exempelvis reser. Då kan man hela tiden förmedla de upplevelser som man gör på sin resa till alla sina nära och kära där hemma samtidigt som man får löpande information om vad som händer på hemmafronten.

Allt från politiker, filmstjärnor och musikstjärnor använder twitter för att förmedla ut sitt budskap. Bland annat är Carl Bildt en välkänd person som ofta kommenterar och ger sin syn på saker som händer i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *