Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur blir jag smalare

Om man vill bli smalare så kräver det en del engagemang och/eller att man tänker på sin kost och sitt levnadssätt. Beroende på hur mycket smalare man vill bli så finns det olika metoder att använda sig av för att bli smalare, men i grund och botten så bygger alla metoder på att man äter rätt och rör på sig.

Det är viktigt att man tänker på vad man stoppar i sig, man behöver dra ned på sitt sockerintag och även dela upp sina måltider i flera måltider. Att äta mycket och sällan är aldrig bra då kroppen aldrig hinner smälta den mat man äter på ett bra sätt. Att äta lite, nyttigt och ofta är en bra grund för att gå ned i vikt vilket även gör att man slipper gå hungrig stora delar av dagen.

Det är även viktigt att man rör på sig, kanske tar trapporna istället för hissen eller en promenad varje dag i raskt tempo. Även små rörelser betyder något om man bara gör dessa ofta och regelbundet.

Om man vill få bättre resultat kan man aktivt börja träna, kanske börja jogga ett par gånger i veckan eller spela badminton. Den aktiva träningen har bra påverkan på kroppen vilket får den att dels bättre förbränna fett men även att må bättre.

Om kroppen mår bättre och om resultaten börjar visa sig så får man motivation, vilket är A och O om man vill bli smalare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *