Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur gör man en bra dejtingprofil?

Hur man gör en bra dejtingprofil.

Dejting online har blivit enormt populärt de senaste åren och allt mer accepterat som en bra metod för att skaffa nya relationer, såväl vänner som kärleksrelationer.

Men trots att möjligheterna öppnas att kommunicera med tusentals singlar så är det inte alltid lätt att få kontakt och svar på sina meddelanden.

En förutsättning för att chanserna ska öka är att man skapar en bra dejtingprofil som kan attrahera till kontakt och gör dig till en intressant människa.

Profilbild

Man ska inte hymla med att en profilbild betyder väldigt mycket för en dejtingprofil. Det är hit den första blicken dras från dina profilbesökare och det är därför viktigt att du har en bra bild. En bra bild innebär en bild som på ett bra sätt framställer dig och ditt utseende.

Många väljer att undvika ansiktsbilder som profilbild men faktum är att det är en ansiktsbild som ger mest till besökaren.

Var ärlig

Oavsett på vilken typ av relation du önskar så är det alltid bäst att vara ärlig när du bekriver dig själv. Det är trots allt så att du en dag måste kunna stå upp för det du skrivit och har du då hittat på saker i din profil på en dejtingsida kommer det säkert bara bli ett möte med din date.

Ha självdistans och använd humor

Att dejta ska vara roligt utan några konstigheter. Använder du humor och har självdistans när du beskriver dig själv känns det enklare för andra personer att kontakta dig.

Då avdramatiserar du det som annars kan kännas väldigt stelt och krystat. Dessutom har ni något kul att prata om på din första dejt!

Håll dig kort!

Det är inte många som orkar läsa igenom en profil som berättar hela din livshistoria. Försök hålla dig så kort som möjligt men få med de där sakerna som gör att du sticker ut från mängden.

Det som du tycker är dåliga sidor kan för någon annan vara bra sidor. Använd gärna punktlistor och mindre stycken.

Gör det läsvänligt och kontrollera att du inte har några stavfel, särskrivningar eller en dålig svenska som helhet.

Fler tips om din dejting-profil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *