Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur spelar man på V75

Hur man spelar på V75

Spel på V75 sker varje lördag och i detta spel ska man försöka ringa in vinnare i sju stycken travlopp. V75 betyder att man ska hitta sju vinnare för att vinna högsta vinsten men att man även vinner på fem eller sex rätt vinnare i de 7 loppen också.

V75 är inte ett slumpspel där turen avgör, även om det finns de som vunnit stora vinster på slumpmässigt valda vinnare, utan det är ett spel där kunskap och historik har en ganska stor betydelse.

Varje lopp har mellan 8 till 15 hästar och av dessa ska man lyckas peka ut vilken häst som vinner i varje lopp.

Det är inte alltid det är lätt att hitta klara vinnare så därför får man många gånger gardera sig i olika lopp genom att strecka för flera hästar som kan vara vinnare.

Utan kunskap om hästarna så är det svårt att utesluta vinnare därför att av de 15 hästarna som deltar i loppet så finns det en stor del av hästarna som normalt aldrig ska kunna vinna detta lopp med detta motstånd och därmed är det enbart en förlust att spela på dessa hästar.

En V75 kupong har sju lopp och på den kupongen streckar man för de hästar man tror vinner i respektive lopp. Man kan gardera sig genom att strecka för fler hästar i flera lopp till en högre insats.

Vinner gör de som lyckats pricka in alla sju vinnarhästarna, vinst utgår även till de med sex eller fem rätt utpekade vinnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *