Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur blir man längre

Hur kan man bli längre

Efter att man har kommit upp i vuxen ålder så finns det inga bra sätt att bli längre permanent. Man kan genomföra en benoperation som innebär att man kan bli 1-4 centimeter längre men riskerna för komplikationer är så pass stora att det oftast inte är värt det.

Man räknas som dvärg om man understiger 150 centimeter och ändå är det en stor del av den svenska befolkningen som idag understiger detta, mycket på grund av att Sverige har en stor invandring från länder där framförallt kvinnor har en genomsnittslängd på cirka 150 centimeter.

Det finns dock några tips man kan använda sig av för att se längre ut, bland annat kan man använda sig av skor eller stövlar med höga klackar. Detta brukar kunna påverka längden med 2-4 centimeter, beroende på vilken typ av skor man använder sig av, utan att det ser konstigt ut.

Man kan även köpa skoinlägg som gör att man blir cirka 2-3 centimeter längre, detta tillsammans med ett par skor med extra höga klackar gör att man kan förlänga sin längd med upp till 7-8 centimeter och i vissa fall några centimeter till.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.