Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur laddar man ner från tanka fetast

Tanka fetast är en enorm länksajt som innehåller ett stort utbud på filmer, musik och spel. Tanka fetast är en torrentsajt där man har katalogiserat länkar till torrentfiler som används för att ladda ned de program eller filmer man önskar.

Innan man kan ladda ned något från tanka fetast behöver man installera en programvara som kan hantera torrentfiler som exempelvis programmet uTorrent. Efter att man har installerat denna programvara så går man in på www.tankafetast.com och söker upp det program, spel eller film som man vill ladda ned. På tanka fetast får man upp en lista med program eller filmer, beroende av vad man väljer, och kan därefter klicka på en rad för att få mer information.

För att ladda ned det man har valt så klickar man på knappen ”Ladda ned” och då öppnas en torrentfil som ansluter sig till andra personers datorer på nätet, personer som har laddat ned detta program eller film tidigare.

Det är därför som det heter fildelning vilket innebär att de personer som laddar ned något från tanka fetast i sin tur bidrar med att andra kan ladda ned samma sak genom att seeda. Efter att man har laddat ned programmet så kan man bidra till att andra har möjlighet att ladda ned samma program genom att låta det vara möjligt för andra att ladda ned från ens egen dator, då den är uppkopplad mot Internet.

Tänk på att mycket av det material som finns på tankafetast är upphovsrättsskyddat och dess innehavare ej har givit tillåtelse att ladda ner materialet.

One Comment

  1. Hej, jo Tanka Fetast är bra sida som är enkel men om jag ska lista ut bästa torrent sidan i sverige är den långt ifrån topp, den är definitivt med i topp 3 men TankaNer.com och Shareitall.se ligger jo före.. Själv har jag jobbat som uppladdare på dessa sidor och Tanka Fetast lägger jo aldrig egna filmer eller serier, de länkar från TankaNer.com och Shareitall, detta är kanske inget nytt för er men tycker att en torrent-site ska ha egna uppladdare som översätter och rippar egna filmer och serier åt sidan och inte bara ha 10 Uppladdare som enbart länkar andras torrent-filer… Ni kan jo själv kolla upp detta, ladda ner en film eller serie, vilket som helst och se namnet på torrenten, det står alltid ”Besök http://www.TankaNer.com/Shareitll.se för mer filmer och serier”… Trisst att andra medlemmar sakta med säkert drar till TankaNer.com och Shareitall som alltid har hög krav på sina egna uppladdare som jämt sliter för deras sidor…Im just sayin!

    Mvh
    Klaar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *