Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur tar man bort sig från Facebook

Om man vill avsluta sitt konto på Facebook finns det idag en funktion som låter en göra detta. Det innebär att kontot raderas permanent och att det inte går att återställa kontot eller de bilder och inlägg som man har gjort på kontot.

Man tar bort sitt konto på Facebook genom att logga in på sitt konto på Facebook och därefter klicka på länken som finns efter denna text. På den sida man kommer till får man bekräfta att man verkligen vill radera sitt konto genom att ange sitt lösenord på nytt.

Efter att man har begärt att kontot ska raderas så hamnar kontot i en karantän där den ligger i 14 dagar. Om man inte har loggat in på sitt konto under den tiden så raderas kontot permanent. Det innebär att man har 14 dagar på sig att ångra sig. Om man loggar in under den tiden så anser Facebook att man ångrat sig och kontot kommer inte att raderas.

Ett tips är att manuellt ta bort alla bilder, e-postadresser och inlägg innan man begär att kontot raderas för att vara säker på att dessa inte är synliga fram tills kontot raderas helt.

Klicka på nedanstående länk för att radera ditt konto hos Facebook:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *