Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur blir man av med känslor för någon?

Hur blir man av med känslor för någon?

Ibland blir man förälskad i någon och det kan vara helt underbart men det kan också vara väldigt jobbigt om man inte får sin kärlek besvarad eller inte kan träffa personen av en eller annan anledning. För att slippa dessa känslor som kan vara rätt tunga och ta allt fokus så kan idé vara att försöka skynda på processen med att bli av med dessa. Här kommer några tips du kan använda dig.

  • Distansera dig – Desto mer du distanserar dig från personen desto mindre kommer du att tänka på personen då personen inte kan göra några intryck på dig. Du kommer tänka mindre på henne eller honom med tiden. Det innebär att du ska varken träffa personen fysisk eller digitalt. Bara låt bli att vara i närheten helt. Om du inte kan distansera dig helt från personen så försök att inte vara så mycket med personen. Var trevlig vid de tillfällen ni möts men försök hålla det kort.
  • Prata med andra – Det kan vara en bra idé att vädra sina problem med andra så att man får lite perspektiv på det hela. Gärna någon som har lite erfarenhet av liknande situationer och som kan vägleda dig till att fatta ett riktigt beslut eller kanske stötta dig i processen att komma över personen.
  • Gör saker – Att vara upptagen med saker gör att du får annat att tänka på. Gör gärna något som du inte testat innan så du måste fokusera dig fullständigt på den saken du ska göra.
  • Försök tänka logiskt – Det kan vara väldigt svårt att tänka rationellt när man är totalt nerkärad i någon men att försöka är alltid en bra början. Om det finns hinder som gör att du inte kommer kunna vara med personen du önskar så är det bara att gå vidare så gott det går.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *