Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man ett ligg

Det finns inga bra instruktioner för hur en individuell person ska bete sig för att få ett ligg då alla personer har egna personligheter, tycke och smak. Däremot finns det några saker man kan tänka på som gör det enklare att få ett ligg.

  1. Varken tjejer eller killar gillar allt för berusade personer. Om man håller igen lite på alkoholen så uppskattar den andra parten som man vill få i säng detta mer samtidigt som man själv klarar av att genomföra akten.
  2. Med smicker kan man komma ganska långt, det handlar om att få den andra parten att fatta tycke om en själv, oavsett om det bara är tillfälligt.
  3. Att vara hel och ren är en bra förutsättning för att nå ända fram.
  4. Det finns många olika platser där man kan hitta sin partner, många träffas på krogen, på fester eller på andra tillställningar, ofta genom jobbet. Det handlar om att man dels behöver fånga den andra partens uppmärksamhet och därefter få denne att hålla kvar intresset kring en själv.

Det finns många olika platser där man kan hitta sin partner, många träffas på krogen, på fester eller på andra tillställningar, ofta genom jobbet. Det handlar om att man dels behöver fånga den andra partens uppmärksamhet och därefter få denne att hålla kvar intresset kring en själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.