Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man större penis

Större penis

En genomsnittlig penis har en längd på mellan 12-18 cm. Endast 1% har en penis som är längre än 22 cm medan det finns 4% som har en penis som är kortare än 9 cm, alla uppgifter om längd avser mätningar vid erektion.

Det finns några olika metoder för att få både längre och tjockare penis, kirurgiska ingrepp brukar förlänga en penis med 2-4 cm. Att förlänga penisen med kirurgiska ingrepp innebär att man lossar penisens fästen och trycker fram svällkropparna under förhuden som sedan sys fast så att det blir kvar i det nya läget.

Man kan även få en tjockare penis med kirurgiska ingrepp, det går till så att man sprutar in fett under förhuden vilket kan ge cirka 2 centimeter större omkrets på penisen.

Att förlänga sin penis med kirurgiska ingrepp kostar mellan 25 000 kr – 35 000 kr. Det blir normalt inga biverkningar efteråt.

Det finns även metoder för att få en längre och grövre penis hemma genom en så kallad penissträckare. Den har testats vid kliniker i Sverige och påstås kunna ge upp till 2,5 cm längre penis efter cirka 4-6 månader.

Den kostar cirka 2000 kr ute i butikerna och ska användas dagligen under 6-12 timmar i 6 månader.

Penissträckaren fungerar så att man trär den över penisen och placerar ett gummiband runt ollonet. Därefter sträcker man ut penisen genom att spänna de två skenorna i sträckaren.

På Internet kan man även finna en metod för att få en längre och grövre penis endast med egen handkraft. Det programmet kallas för Jelqing och går ut på att man under ett antal månader masserar och pressar/drar i sin penis. Det finns mer att läsa om det metoden på Internet om man söker på jelqing.

Piller, krämer och handpumpar gör ingen penis större annat än temporärt, tvärtom kan de istället göra skada och försämra möjligheten att få erektion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *