Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur skriver man en kontaktannons

Att skriva en kontaktannons är inte helt enkelt då man bara har någon sekund på sig att fånga någons intresse. En bra bild ökar förstås möjligheten till fler läsare men det är ändå de inledande orden i kontaktannonsen som kommer bli avgörande för om man läser vidare eller inte.

Rubriken på kontaktannonsen är viktig och bör innehålla minst ett ord som är positivt. Några exempel på positiva ord är bland annat sportig, trygg, glad eller liknande uttryck.

Själva presentationen av en själv ska inte vara för lång, försök i stället att hålla texten kort men innehållsrik, utan några utsvävningar. Man ska presentera alla sina bra egenskaper som något självklart och eventuella negativa egenskaper som något man gillar med måtta, det sistnämna kan vara rökning eller att man dricker.

Tänk på att presentationen om en själv ska vara positiv och framåt men samtidigt upplevas som trygg och ödmjuk.

När man anger sina fritidsintressen så bör man göra det med glöd och det är bättre att bara nämna några få intressen som man brinner för istället för att skriva om alla fritidsintressen man har men som man egentligen inte anser är viktiga.

Tänk på att läsa igenom kontaktannonsen ordentligt, ibland kan det vara bra att låta någon annan få läsa igenom den för att se hur den överensstämmer med verkligheten, innan man skickar in den.

Dom här tipsen kan även implementeras vid nätdejting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *