Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man längre ögonfransar

Långa ögonfransar

Det finns flera olika sätt man kan använda sig av för att få längre ögonfransar, i vissa fall att de ser längre ut. Det vanligaste och snabbaste sättet att få längre ögonfransar är att använda sig av en ögonfranstång.

En ögonfranstång fäster man över ögonfransarna och kniper åt så att ögonfransarna böjer sig uppåt och därmed även ser ut att vara längre. Man ska alltid böja ögonfransarna innan man lägger på mascara så att inte mascaran kletar ihop ögonfransarna.

Man kan även prova på att använda en ögonfransbalsam, Revitalash, som sägs få ögonfransarna att växa och bli fylligare. En behandling pågår mellan 3-10 veckor och under denna tid ska man dagligen smörja in ögonfransarna med balsamet.

Balsamet, som kostar knappt 1300 kr, ska enligt vissa tester fungera och ge längre ögonfransar men personer som har känslig hud bör vara försiktiga då balsamet är starkt och kan ge hudbesvär runt ögonen.

Ett annat sätt att få långa ögonfransar omgående är att använda sig av lösögonfransar. Dessa är billiga och man monterar de snabbt och enkelt över ögonfransarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *