Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man större bröst

Att få större bröst är något som är önskat av många och inom plastikkirurgi är bröstförstoring bland de vanligaste ingreppen som genomförs. Plastikkirurgi är en väg som många väljer men den innebär också risker, moraliska dilemman och kostar väldigt mycket pengar. Lyckligtvis finns det metoder du kan använda för att få större bröst utan att behöva operera dig. 

 • Gå upp i vikt
  En metod för att få större bröst är att lägga på sig massa. När du går upp i vikt kommer en del av massan lägga sig på brösten eftersom brösten i huvudsak består av fett och körtelvävnad.
 • Ät p-piller
  Att äta p-piller utan någon anledning är inget som rekommenderas. Men om du behöver det så är just p-piller känt för att brösten blir större.
 • Köp bröstinlägg
  Det går att köpa små silikoninlägg eller vaddar som du lägger i din BH för att dina bröst ska se större ut. Detta är ett väldigt effektivt sätt för att öka bröststorleken och ser helt naturligt ut.
 • Använd kläder som får din bröst att se större ut
  Det går även att använda kläder som får dina bröst att se större ut än vad de i själva verket är. Användandet av en BH som framhäver brösten mer än andra kan vara ett alternativ likaså som plagg som får de att framstå som större.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *