Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur hånglar man

Hur man hånglar

Om du aldrig har hånglat med någon tidigare kanske du vill ha en liten hint om vad det handlar om och hur det går till. Det finns inga exakta instruktioner för hur du ska göra eftersom det kan skilja sig.

Hångel behöver inte bara innebära djupa kyssar och lek med tungan utan också kramar och mys tillsammans.

Medan en kyss är ganska harmlös så är ett hångel lite mer ”djupgående” och koncentrerat. Dessutom tenderar ett hångel pågå desto längre tid än en kyss som ofta bara håller på några sekunder.

Om det är första gången du planerar att få till ett hångel är en bra idé att försöka få till så att du och din partner är ensamma. Det kan vara nervöst den första gången och det är därför en fördel att man bara är ensamma. Några bra tillfällen är om du bjuder in till en filmkväll eller föreslår att ni ska laga mat tillsammans.

  1. Innan du och din partner ska träffas, beroende på tillfälle, är det en god idé om du gör dig iordning. Känner du att tillfälle är på gång så är det alltid skönt att ha några välsmakande tuggummi i fickan. På vintertid kan man få torra läppar och då kan man behöva lite lypsyl som mjukar upp läpparna. Det blir betydligt mer bekvämt att hångla med mjuka läppar än torra även om det inte på något sätt är fel.
  2. För att du ska få till ett hångel så måste det finnas tillfälle. Har du en partner som du märker är intresserad av dig men ni har inte närmat er ännu så kan det definitivt vara dags att ta det första steget. Visa att du är intresserad och försök att närma dig partnern på ett bekvämt men ändå signalerande sätt.

    När du har tillfälle och kommer till en sådan situation där ni är nära och det känns bekvämt för båda parter, ni kanske kollar varandra i ögonen, kan det vara tid att ta steget och börja med att kyssa din partner. Börja med att kyssa din partner en gång och gå sedan tillbaka igen fast håll kvar i din partner för att möta reaktionen på din kyss.

    Om du uppfattar det som att din partner tyckte om din kyss kan du luta dig fram igen och ge din partner ännu en kyss som du sedan utvecklar till ett hångel.

  3. Du utvecklar en kyss till ett hångel genom att fortsätta din kyss och leka med tungorna. Tänk på att bara vara lugn och andas genom näsan. Det är inget hastighetsrekord du ska slå utan det ska vara lugnt och sedan när du känner dig säkrare kan du varva upp tempot.

    Variera hånglet genom att kyssa din partner på andra platser än bara munnen, exempelvis halsen, örat, käkan, sidan av läpparna, skuldran, på armen och liknande. Använd även dina händer och krama om din partner och ge partnern behagliga smekningar i exempelvis håret, ryggen, armar och nacke.

  4. Avsluta hånglet genom att gradvis återgå till exempelvis kyssar eller pussar och ge din partner komplimanger. Om ni känner varandra väl och det känns bekvämt går det oftast även bra att ge förbättringsförslag eller säga på ett fint sätt vad man tycker om med kyssen eller hånglet.

Lycka till!

Photo by George Coletrain on Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.