Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur du kan spela på E-sport

League of Legends

E-sport är en av världens snabbast växande fenomen, och marknaden för spel på nätet är även den en som står i ständig blomster. Det kommer därför inte som någon större överraskning att du idag kan spela på E-sport, som idag utövas och följs av miljontals människor världen över.

I takt med att E-sporten börjat tas på allvar, med stora stora investeringar, sponsoravtal och en växande skara följare, så har spelbolagen lagt allt mer energi på att bevaka den. Ja, idag kan du spela på en mängd olika spel, turneringar och matcher.

Ämnar du själv att komma igång och spela på diverse E-sportevent? Då kan du passa på att lära dig mer om hur casinobonusar fungerar då det kan påverka ditt val av spelbolag.

De populäraste spelen att betta på

Precis som det inom traditionell fysisk sport finns en del mer populära sporter att spela på en andra, finns det de som är störst inom E-sport. Vad gäller själva kategorin så är det framför allt lagbaserade spel inom actiongenren som spelbolagen riktar in sig på. Allra störst är klassikerna Counter-Strike, League of Legends och Dota 2 där två lag möter varandra.

Utöver dessa tre som är de mest populära spelen att betta på finns det även andra alternativ att vända sig till. Inte minst de andra actionspelen Valorant, Call of Duty, Rainbow Six och det stilbilande fantasyspelet World of Warcraft. Det finns även mer

Begränsade spelalternativ på E-sport

För att dra vidare jämförelsen betting på fysisk sport och digital sport, så skiljer de sig fortfarande en hel del. Den senare av dem håller för närvarande på att etablera sig på spelsajter och har därför begränsade spelalternativ.

I dagsläget kan du huvudsakligen lägga de stora och mer typiska spelen. Det vill säga på vinnande lag i en specifik match eller turnering, samt hur mycket ett lag kommer att vinna en match med. Men med detta sagt finns det de spelbolag som erbjuder mer kirurgiska spel än så.

Hos vissa aktörer kan du exempelvis spela på vem som vinner första pistolrundan i Counter-Strike eller vilka som dräper den första draken i League of Legends. Den här typen av “mindre” spel förväntas etablera sig på allt fler spelbolag med tiden.

När det kommer till strategier för hur du kan spela på E-sport så påminner det mycket om traditionell sport. Det rekommenderas av samtliga spelbolag att du gör ett grundligt förarbete där du tittar närmare på spelare och deras lag med fokus på vilka som är deras styrkor respektive svagheter, och i vilken form de kliver in i en match.

Det kan också vara en god idé att hålla koll på uppdateringar inom de olika spelen, som man nyligen gjorde med Call of Duty och nu ska göra med League of Legends inför säsongen 2022. De kan göra att spelare vissa spelare behöver en anpassningstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *