Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur ändrar man sin postadress

Hur ändrar man sin postadress

I dagens samhälle flyttar människor mycket. Unga flyttar hemifrån, för att få sin egen lilla lya, studenter flyttar till universitetsstäder, vuxna flyttar dit jobben finns eller där den stora kärleken befinner sig, äldre människor flyttar in på äldreboende och så vidare. Varje gång man flyttar bör man ändra sin postadress, för att få sin post till sin nya adress.

Det är mycket enkelt att ändra sin postadress, via Adressändring. Man går in på deras hemsida, www.adressandring.se, fyller i alla personuppgifter, vart man ska flytta, när man flyttar och så vidare och så görs ändringen av postadressen automatiskt och helt utan kostnad. Det är en fördel att även komma ihåg att göra en eftersändning av all post som fortfarande kommer till den gamla postadressen, så att den kommer fram till den nya adressen. Detta görs lika enkelt på hemsidan, för en period på ett år, mot en liten avgift.

Det finns också något som kallas särskild postadress. Detta gäller om man vill ha sin post till en annan adress än den man är folkbokförd på, vilket kan vara bra för den som till exempel veckopendlar. Denne kommer att vara folkbokförd på ett ställe, där han bor under helgerna, men vill kanske ha sin post till stället där han bor under veckan. Även i detta fall av ändring av postadress är det klokt att göra en eftersändning av posten, i detta fall till veckoadressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.