Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur blir man av med en jobbig kille

Hur blir man av med en jobbig kille

Att bli av med en vad som av dig definieras som en jobbig kille är inte alltid det enklaste. Killar kan fungera komplicerat såväl som tjejer kan fungera på ett sätt som inte alltid överensstämmer med hur killar anser vara rätt uppträdande.

Oavsett är det bästa att ta det på ett diplomatiskt sätt och göra det bästa av situationen utan att såra killen allt för mycket. En jobbig kille har ofta ett starkt intresse i tjejen som uppfattar honom som jobbig och kan inte alltid kontrollera sina känslor.

Detta medför i sin tur till ett irrationellt beteende som uppfattas som jobbigt och är mer negativt ur killens synvinkel än ett mer sansat beteende skulle vara.

Som tjej bör du först och främst tala med människor i din omgivning så att de är medvetna om denna killen och vad han gör. Varje situation är unik och det finns olika sätt att hantera denna typ av beteende. Få råd av dina vänner eller kanske dina föräldrar eller syskon som kanske har erfarenhet av samma problematik.

Saker som du kan göra för att bli av med en jobbig kille är följande:

  1. Var tydlig, killar fattar inte annars 🙂
  2. Förklara situationen noggrant
  3. Säg att du inte är intresserad av honom
  4. Ge ett bestämt intryck men gå inte överstyr – va saklig
  5. Uppmuntra honom till att gå vidare

Om inte ovanstående hjälper är det bäst om du tar hjälp av vänner och familj och i sista hand ta hjälp av myndigheter om du känner dig otrygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *