Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur dricker man en öl snabbt?

Det finns tillfällen då man inte har tid att sätta sig ner och njuta av ölen till fullo utan måste ha den ner så snabbt som möjligt. Det kan handla om att man har bråttom eller att krogen stänger några minuter efter att du just köpt din senaste öl. Vid dessa tillfällen kan det vara bra att kunna ha en metod där man snabbt kan halsa en öl utan att behöva ta så lång tid på sig.

  1. Börja med att låta ölen bli lite varm. Det är betydligt enklare att svälja en öl som är lite varmare än en som är iskall.
  2. När du häller upp ölen i glaset kan du vänta tills bubblorna har lagt sig. Det är svårare att svälja en öl som har mycket bubblor och skum.
  3. Precis innan du gör dig redo för att dricka ölen ska du slå ölen i bordet lite försiktigt så att mer koldioxid frigörs.
  4. Luta tillbaka huvudet lite och öppna din hals. Ta ett andetag innan du dricker och luta sedan ölglaset mot din mun så att ölen flödar ner mot din hals. Det du ska göra nu är att svälja precis innan ölen når din hals och låt sedan gravitationen gör resten genom att ölen flödar ner genom halsen.

OBS: Tänk på att alkohol är skadligt för din hälsa och endast får och ska konsumeras av personer över 18 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *