Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man mindre rumpa

En mindre rumpa får man om man tränar upp rumpan vilket även innebär att man får en bättre formad rumpa. När man vill ha en mindre rumpa finns det några bra övningar som man kan göra, utan att man behöver använda några andra redskap än bara kroppen.

Utfall är en bra övning som tränar både rumpa och lår. Denna övning kan man utföra var som helst och ett pass tar cirka 15 minuter att genomföra. Det är lagom att börja med 15 repetitioner per ben i tre omgångar.

Ställ dig bredbent, fötterna ska vara jämns med höfterna, och ta ett stort steg framåt med det ena benet. Böj därefter knäna så att både benen får en 90 graders vinkel. Lyft därefter upp kroppen igen med det främre benet, tyngden ska hela tiden vila på det främre benets häl. Repetera därefter samma moment igen tills antal repetitioner är uppnådda och växla därefter ben och genomför samma övning med det andra benet.

Brygga är en annan övning som tränar upp rumpan. När man genomför denna övning så lägger man sig raklång på rygg på golvet med böjda knän och med armarna längs med sidorna.

Därefter lyfter man det ena benet och sträcker ut det samtidigt som man lyfter på rumpan så högt det går genom att pressa upp höfterna mot taket.

Repetera detta moment 15 gånger och växla därefter ben och utför samma övning. Genomför övningen i tre omgångar med korta vilopauser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *