Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur kan man tjäna pengar

Hur man kan tjäna pengar

För den som vill ha lite extrainkomster finns det en hel del bra tips över hur man kan göra för att hitta dessa. Vissa av tipsen kräver fysiskt arbete men man kan även tjäna ihop lite pengar genom att använda sin dator, även om inkomster för det sistnämnda brukar vara ganska trevliga så brukar dessa dock bli ganska begränsade.

Nedan följer några tips

  1. Dela ut reklam eller tidningar i området där man bor kan ge några hundralappar i veckan för några få timmars arbete.
  2. Under sommartid finns det ett flertal olika sätt att tjäna in lite extrapengar, man kan bland annat plocka bär eller svamp. Dessa produkter finns i stora delar av landet och är lätta sälja till vänner och bekanta.
  3. Om man bor i ett villaområde kan man hjälpa grannarna med lite olika sysslor och på så sätt tjäna in lite pengar. Erbjud dig att kratta, klippa gräs eller tvätta bilarna. Kanske det finns grannar som vill ha hjälp med att rasta hunden eller är i behov av barnvakt några timmar.
  4.  Med hjälp av en dator och Internet kan man tjäna lite extrapengar från hemmet. Det finns företag som söker personer som har hemsidor eller bloggar och som kan skriva artiklar om deras produkter på ett säljande sätt. Du får betalt, upp till 100 kr per artikel, samtidigt som företaget får dig att marknadsföra deras produkter till dina vänner och besökare.
  5. Har man en välbesökt hemsida eller en blogg kan man lägga in annonser på sin sida och då får man betalt varje gång någon klickar på en annons och sedan köper en produkt. Det finns flera affiliate-nätverk på nätet som erbjuder dig att annonsera åt dessa eller registrera dig hos Google AdSense.
  6. Ett annat sätt att tjäna pengar på nätet är att registrera sig för att besvara enkäter. Man kan få upp till 50 kr varje gång man besvarar en enkät.

Var dock försiktigt när du sållar bland erbjudanden på nätet och försök att läsa på om företagen på näten så att de är seriösa men även verkligen betalar ut sina ersättningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *