Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur laddar man ner Wii-spel

Wii-spel är ett format som används av Nintendos spelkonsoler. Dessa spel kan man köpa i spelbutiker och de levereras på en DVD. Detta format gör att denna spelskiva inte kan användas på datorer och likaså så kan inte spel för PC användes på Nintendo.

Det finns en hel del sajter på nätet där man kan ladda ned wii-spel. Dessa spel är kopior av de spel som säljs i butikerna men fildelas genom att någon har valt att dela med sig av spelen. På dessa fildelningssajter finns även ett stort utbud av gratisspel, filmer och vissa verktyg som man kan använda på sin Nintendo.

För att ladda ned wii-spel behöver man en torrentprogramvara som exempelvis uTorrent. När man har installerat denna programvara så söker upp man upp de sajter där personer fildelar wii-spel och laddar ned de spel man önskar till sin dator.

Dessa spel går inte att använda på en PC utan det enda man kan göra med dessa är att bränna ned filerna på en DVD som man sedan sätter in i sitt Nintendo och spelar. Tänk på att det kan vara olagliga kopior som delas på dessa sajter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *