Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur plockar man ögonbryn

Hur plockar man ögonbryn

Att plocka sina ögonbryn för att få en vacker form på dessa går att göra på olika sätt, man kan vaxa eller använda en tråd för att trimma sina ögonbryn men det vanligaste och bästa sätter att få vackra ögonbryn är att använda en vanlig pincett.

Det är viktigt att man plockar sina ögonbryn lugnt och metodiskt så att man inte plockar för mycket, om man plockar för mycket eller för ojämnt kan ögonbrynen tappa formen helt. Se därför till att det finns tid att plocka ögonbryna så att de blir perfekt formade.

Har man väldigt buskiga ögonbryn kan man börja med att klippa dessa. Det gör man genom att kamma ut ögonbryna så att hårstråna står rakt ut. Klipp därefter med en liten och vass sax i höjd med ögonbrynets övre kant.

När man plockar ögonbryn så plockar man nedifrån och upp så att man inte förlorar ögonbrynets former. Plocka medhårs och dra ut försiktigt så att hela roten följer med. Det underlättar om man har bra belysning när man plockar sina ögonbryn och självklart en spegel så att man ser vad man gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *