Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur använder man hårinpackning

En hårinpackning bör man göra en gång per månad för att reparera skadat hår och för att håret ska bibehålla sin fyllighet och lyster. Hårinpackningen innehåller olika ämnen som tränger in i håret och i hårbotten och som ser till att håret får vitaminer och mår bra.

Hårinpackning är speciellt välgörande för färgat eller skadat hår eller hår som ofta utsätts för förslitningar genom bland annat användandet av olika permanent.

Man börjar med att tvätta håret, gärna två gånger, så att det är helt rent och mottagligt för hårinpackningen. Därefter applicerar man hårinpackningen i håret och masserar noggrant men varsamt in inpackningen så att hela håret blir behandlat. Hårinpackingen trivs bäst i värme så man kan linda in huvudet i en handduk, efter att man lagt på hårinpackningen, så att de får bäst verkan.

Efter att man har uppnått den tid som angivits på förpackningen så sköljer man ur hårinpackningen från håret genom att använda ljummet vatten. Se till så att all hårinpackning försvinner så att det inte ligger kvar rester som kan skada håret.

Efter en hårinpackning så är hårstråna öppna och man behöver slutligen balsamera håret med ett balsam som får håret mjukt och fylligt samtidigt som de skyddar håret från förslitning. Det är viktigt att man använder balsam efter hårinpackningen och inte före för att få bäst resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *