Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur blir man intressant

Hur blir man intressant

Hur man ska gå tillväga för att bli intressant kräver lite arbete. Det finns olika sätt att välja mellan för att man ska uppfattas som intressant av andra men det är mycket beroende på ens skäl som man har för att man vill vara intressant för andra.

Om man vill uppfattas som intressant hos sina kompisar behöver man vinna deras förtroende. Personer som anses trygga, vänliga, tar sig tid och är behjälplig i olika situationer är alltid intressanta för andra.

Dessa personer räknas som en stöttepelare i kompisgänget och är en person man alltid kan vända sig till om man har problem, vill ha råd, tips eller bara vill umgås med utan förpliktelser.

Om man vill uppfattas som intressant av folket på jobbet så finns det lite olika sätt. Personer som syns och hörs mycket är bara intressanta om de har någonting vettigt att säga, personer som babblar om allt möjligt blir i längden bara jobbiga för omgivningen.

En intressant person på jobbet ska ha tid, vara lyhörd och veta vad den pratar om, helst då i jobbrelaterade frågor.

Om man är mycket duktig inom något område eller har gedigen kunskap om något så kan man uppfattas som en intressant person av andra som har samma intresse. Det innebär att man får söka sig till personer som har likartade intressen som en själv och där man kan bidra med information och kunskap i diskussionerna.

Vill man uppfattas som intressant av det motsatta könet, eller kanske till och med en speciell person, behöver man kunskap om vad som intresserar denna person.

Om man vill verka intressant på dejtingsida måste implementera “knepen” ovan i din dejting-profil.

Om man kan prata om saker och göra saker som tilltalar den personen man vill vara intressant för så kan detta, tillsammans med ett trevligt bemötande, lyhördhet och bevarande av hemligheter, göra en intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *