Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man möjlighet att träffa sin idol

Alla har vi våra idoler. Det finns människor som gör saker som vi beundrar, och artister som förgyller vår vardag på olika sätt hamnar lätt på en piedestal i våra tankar och drömmar. Hur ska man göra för att få möjlighet att träffa sin idol?

Om det handlar om en svensk känd person så behöver det inte vara så svårt. Hollywoodstjärnor kan vara lite svårare att få kontakt med, men detta är heller inte omöjligt. Tänk på att personen man så beundrar kanske inte alls är så som man tänkt sig.

Det är viktigt att skilja på personen och det som gör att man tycker att han eller hon är så speciell.

Tävlingar – Det är ganska vanligt med tävlingar i tidningar, online och på TV där man lottar ut ett möte med en idol. Det kan vara så att man ska svara på en fråga för att vara med i dragningen. Vinner man så kommer mötet att publiceras i tidningen eller i det program som tävlingen utlyses i.

Hör av dig till idolens fanklubb – Många artister har fanklubbar som man kan skriva brev till. Skriv ett brev och uttryck din önskan om att få träffa din idol. Kanske kan du få ett ja om du arrangerar en fest eller annat tillfälle där din idol får uppträda med en liten sång eller annan underhållning.

Följ idolens blogg – Det är också vanligt att kända personer har bloggar. Genom dessa kan man komma i kontakt med personen, och då kan man kanske fråga om man kan träffas. Det är alls inte ovanligt att idolen säger ja om man verkar vara en normal och trevlig person.

Det enda man inte får göra för att få träffa en idol är att dyka upp oanmäld. Att hålla på och ringa eller stå i en känd människas port är inte att rekommendera. Detta kan i bästa fall leda till en obehaglig tillsägelse och i värsta fall till poliseskort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *