Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur får man större läppar

Man kan förstora sina läppar på två sätt, antigen genom en skönhetsoperation eller visuellt med smink. En skönhetsoperation innebär att man sprutar in silikon i läpparna och får på så sätt läpparna mer fylliga. Det gör att de ser större ut men det finns även risker med dessa skönhetsoperationer då läpparna kan tappa form eller börja läcka. Det är även flera som har drabbats av ömmande läppar som pågår under en längre tid vilket har skapat ett stort obehag för dessa.

Det andra sättet att få läpparna större är att forma läpparna visuellt. Det gör man genom att använda en röd läppenna som man gör en markering med utanför de vanliga läpparnas kant, för att få de att se större ut. Man börjar på överläppens högsta punkt och drar sedan ett streck med läppennan strax utanför kanten där läpparna normalt slutar. Därefter så fyller man hela det områden som man har markerat ut med pennan.

Sedan målar man läpparna med läppstift och avslutar med att använda en ljusfärgad kajalpenna som man markerar slutet på överläppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *