Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur installerar man Skype

Hur installerar man Skype

Skype är ett program som tillåter dig att hålla kontakten med dina vänner, din familj och dina bekanta. Programmet i sig är helt gratis och exempelvis Skype-till-Skype-samtal likaså. För en viss kostnad kan du t.ex. även få tillgång till att ringa samtal till såväl mobiltelefoner som fasta telefoner från ditt Skype-konto. Programmet kan installeras på din dator, och i det fall du har en s.k. smartphone eller liknande kan Skype också installeras i din mobiltelefon.

Såhär installerar du Skype på din dator:

  1. Börja med att ladda ner programmet. Denna möjlighet finner du lättast genom att söka efter ”Skype” på Google eller någon annan sökmotor. För säkerhets skull, välj det sökresultat som tillhör Skypes hemsida.
  2. Sök upp den text eller ikon som meddelar att du där kan skaffa Skype. Klicka på den.
  3. Om inte sidan för installation visas direkt, kan du ha skickats till en sida där du får möjlighet att välja Skypes gratisversion eller att på en gång ladda ditt framtida konto med pengar för att kunna ta del av fler tjänster direkt. Gör ditt val och fortsätt sedan enligt instruktionerna som ges.
  4. Vid det här laget bör du ha kommit till installationssidan. Följ helt enkelt de instruktioner som ges. Ett meddelande kommer senare berätta för dig när installationen är klar. Sedan kan du logga in på ditt konto. Programmet hittar du antingen som en genväg på datorns skrivbord eller under Start-menyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.