Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur kan man få finare och längre ögonfransar?

Hur kan man få finare och längre ögonfransar

Eftersom ögat är något av det mest framträdande på en person och också det som vi som människor möter först med vår blick, så är det också våra ögon som ger det första intrycket.

Det är naturligt att man då vill ha fina ögon som har en framträdande roll. Något som gör ögonen framträdande är just ögonfransarna och ögonbrynen. Så att för att få dessa mer synliga så måste man jobba med sina ögonbryn eller fransar.

Det finns väldigt många olika metoder för att få längre och finare ögonfransar. Vi kommer här gå igenom några olika metoder som kan fungera för dig. Många av dessa kan man också kombinera om man vill.

Längre ögonfransar genom lash lift

En populär metod för att få längre ögonfransar och mer fylliga fransar är att genomföra ett lash lift. Det görs genom att man permanentar fransarna så att de böjs och ögonen kommer fram mer.

Det gör att man får ett vackrare uppsyn. Det går att göra lash lift både på salong och hemma. Du kan beställa lash lift här till exempel.

Mer tillväxt för ögonfransarna

För dig som inte vill göra ett lashlift för du kanske är nöjd med böjen i fransarna så kan ett alternativ vara att använda ett ögonfransserum. Ett ögonfransserum innehåller speciella ingredienser som främjar tillväxten av ögonfransarna och stärker dem över tiden. Detta kan också användas innan ett lash lift så man har stärka fransar.

Du kan beställa ögonfranserum här.

Stärka ögonfransar

För dig som inte har så många fransar och det kanske är många som faller av så kan det vara en idé att stärka ögonfransarna. Detta kan du göra genom att använda ett serum som innehåller keratin, också kallat keratinserum för ögonfransar.

Detta är speciellt utvecklat för att skydda och behålla ögonfransarna så att de håller sig fina och naturliga.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *