Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur pratar man med killar

Att prata med killar kräver lite finess och eftertanke då många killar har svårt att uttrycka sig i tal innan de lär känna någon ordentligt och detta medför att om killarna inte får hålla i taktpinnen så tappar de lätt tråden i samtalet.

Låt killen få inleda samtalet, antingen på eget initiativ eller genom att man ställer en fråga som han kan svara på. Då ger man killen ett ämne att prata om och man får snabbt igång en konversation.

Killar vill gärna leda samtalen och alla killar är intresserade att prata, om man pratar om rätt saker. Det kan handla om killens favoritämnen som exempelvis sport, arbete eller andra intressen. För att inte killen ska tappa tråden bör man låta honom få avsluta det han har att säga och alltid kommentera det han har sagt.

När man pratar med en kille så kräver han ens fulla uppmärksamhet och man bör därför inte göra andra saker samtidigt utan visa att man istället följer med i samtalet till 100 %. Killar gillar inte heller att prata om känslor i de inledande samtalen och ett skäl till detta är att killar är mer sårbara än vad tjejer normalt är. Ett annat tips är också att hålla med om vad som sägs, även om man har en annan uppfattning. Denna åsikt kan man förmedla vid annat tillfälle när man känner varandra bättre.

Man ska även alltid ha en positiv och glad ton när man pratar med en kille och man ska inte tala om ifall man mår dåligt eller har problem då killar ofta inte vet hur de ska hantera sådana ämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *