Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur installerar man iOS 5

Hur installerar man iOS 5

iOS 5 är en version av företaget Apples operativsystem för deras produkter, såsom iPhone, iPad m.fl. Apple utvecklar ständigt sina telefoner och läsplattor och lanserar årligen nya sådana, men som ägare av en Apple-produkt kan du även ta del av uppdateringar för operativsystemet. iOS 5 är alltså precis en sådan, en uppdatering av det föregående operativsystemet. Genom att installera uppdateringen kan du dra nytta av de fördelar och förbättringar som gjorts och som inkluderas i den nya versionen av operativsystemet.

Såhär installerar du iOS 5:

  1. Att installera iOS 5 är mycket enkelt för dig som ägare av en Apple-produkt. Innan du börjar installera rekommenderas du dock att säkerhetskopiera din enhet.
  1. För att starta uppdateringen, börja med att ansluta din iPhone, iPad eller annan Apple-produkt till en dator med iTunes.
  1. iTunes kommer nu att meddela dig om att en ny mjukvara finns tillgänglig för din enhet, vilken i det här fallet alltså skulle vara iOS 5.
  1. Följ instruktionerna på skärmen. Inom kort har din enhet iOS 5 installerat och klart.

One Comment

  1. råkade bara se den här "guiden" när jag läste en annan post och jag tänkte, varför skulle man vilja uppdatera till iOS 5 när iOS 6 precis kommit ut? iof undrar jag ju också varför man ens skulle vilja ha en iphone när Android finns som nu är så överlägset mycket bättre. men det är en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *