Vad vill du veta?

Oavsett vad du undrar över har vi svaret på din fråga.

Hur orkar man jobba

Hur orkar man jobba

Hur man orkar jobba beror på i vilket tillstånd man befinner sig i. Man kan vara fysiskt trött men man kan också vara psykiskt trött på sitt jobb. Har man ett jobb som man trivs med och tycker om och som ger ett mervärde till livet som helhet är det enkelt att gå till jobbet. Har man däremot ett jobb som inte är så utvecklande för individen eller som en person inte trivs med kan det vara svårare att motivera.

Anledningen till att man orkar jobba kan i många fall också handla om rent ekonomiska behov. Alla behöver vi pengar för att klara vardagen och många behöver inte bara bry sig om att försörja sig själva utan också en familj att se efter. Då är det en drivkraft att fortsätta jobba och orka gå dit för att helt enkelt överleva och ha ett drägligt liv.

Att orka jobba handlar inte bara om det psykiska och relationen till att man inte trivs. Det kan också handla om att man måste orka rent fysiskt. Genom att leva ett hälsosamt liv och äta kost som är bra, hålla sig aktiv och sova ut är faktorer som gör att man orkar jobba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *